Странице

четвртак, 4. фебруар 2016.

Pastel colors


Dobar dan dragi moji. Za danas sam se odlučila za kombinaciju pastelno roze boje i crne.
Ja sam neko ko obožava pastelne boje, i teško bih se odlučila koja mi je najdraža, roze, plava, limun žuta, lavanda ljubičasta... Mislim da će baš te boje biti apsolutni hit proleća. I to posebno kombinacija roze i plave.
Ja sam se odlučila za crnu kožnu haljinu i preko nje pastelno roze kaput iz C&A. Uz to sam iskombinovala čizme i torbu u istoj nijansi ljubičaste. I naravno tu je moj najdraži brend nakita najbolja HELENADIA ogrlica, i to baš u pastelnim tonovima. :)
Kombinacija je savršena za dnevne varijante, poslovne ručkove i slično, a može da prođe i za noć, samo uz cipele na štiklu. :)
Nadam se da vam se dopda, do sledećeg posta.












kaput/coat C&A
haljina/dress NEWYORKER
torba/bag DAVID JONES
nakit/necklace HELENADIA (možete ga poručiti na sajtu (ovde) ili na fb stranici (ovde)
prsten/ring PS FASHION (ovde)
naočare/sunglasses MOSCHINO

moja email adresav.markovic434@gmail.com
moj instagram profil: https://www.instagram.com/vesna.markovic66/
moja fb stranica: https://www.facebook.com/Fashion-lifestyle-beauty-blogger-VESNA-909973235749532/

16 коментара:

  1. Sve je zaista predivno, a ogrlica ja kao šlag na torti :) Kaput je baš osvežio tamnije boje i slažem se da sve može da se prilagodi kako dnvenim, tako i noćnim izlascima. Takođe jako volim pastelne boje i to sve podjednako jer je svaka posebna na svoj način :) :*

    ОдговориИзбриши
  2. Svaki outfit vam je savršen, ali ovaj mi se posebno dopada (verovatno zato što mi je roze omiljena boja) :) A ogrlica je predivna, divno ste je uklopili :) :*

    ОдговориИзбриши
  3. Jako elegatno i damski, pastelne boje uvijek volim vidjeti zimi, a ova ogrlica je prekrasna i podiže cijelu kombinaciju. Super izgledaš.

    ОдговориИзбриши
  4. Ogrlica je divna, bas mi se svidja! Kao I kaputic, jako zenstveno. :)

    http://missbabybluelove.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Jako lepa kombinacija! Takodje, veliki sam fan pastelnih nijansi i jedva cekam prolece kada ce one doci do punog izrazaja. Kaputic je drazesan, a ogrlica je lepo upotpunila kombinaciju.

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши