Странице

недеља, 16. октобар 2016.

8 TRENDS FOR FALL 2016

Za mene je jesen najinspirativnija modna sezona.
Ove jeseni pred nama je vrlo uzbudljiva sezona, vraćaju se nam se neki stari, zaboravljeni trendovi, a neki koje smo voleli i prethodnih sezona biće popularni i ove. 
U današnjem postu vam presdstavljam 8 trendova koje sam ja izdvojila.

#1 KOŽNE JAKNE - ako ove jesni želite da uložite u jedan kvalitetan komad, onda je to svakako kožna jakna, bilo da je od prave ili veštačke kože ova jakna nikada ne izlazi iz mode. Ove sezone najpopularniji model su jakne u bajkerskom stilu (klasične, vežene, sa nitnama)



#2 PLIŠ - ove sezone skoro da nije bilo revije, a ni kreatora koji pliš nije uvrstio u svoju kolekciju. Nije rezervisan samo za garderobu, danas su u trendu i plišane torbe i obuća.



#3 CHOKER OGRLICE - ovaj trend 90-ih godina vratio se na velika vrata, zahvaljujuči velikim modnim kućama, ali i poznatim trendseterkama poput Kendall Jenner! Ove jeseni morate imati bar jednu choker ogrlicu u svojoj kolekciji,  jer one se mogu uklopiti u svaki stil. 



#4 TEKSAS - kada govorimo o najsvestranijoj odeći za jesen, teksas bez sumnje zauzima prvo mesto. Teksas sa cvetnim vezom, iscepani teksas, sa resama, u dve boje, zvoncare morate imati u svom garderoberu.


#5 VEŽENO - moj najdraži trend. Jednostavno obožavam veženu garderobu, torbe i aksesoare sa vezenim detaljima. Verovatno ste primetili da je najčešći veženi model cvetni.





#6 KARNERI I VOLANI - ove jeseni našli su se svuda, na haljinama i bluzama, a možemo ih videti i na džemperima, jaknama, pantalonama... Karneri čine da se osećate romantično, ženstveno, sofisticirano i u trendu. 



#7 BOMBER JAKNE - i ako su nošene 70-ih i 80-ih ove sezone su totalni trend, napravljene od novih tkanina i inovativnih struktura.



#8 PLISE -  Nisam neki ljubitelj ovog trena, ali moram priznati da je jedan od vodećih trendova, posebno su popularne plisirane metalik suknje. Mogu se nositi bukvalno uz sve, od dukseva, jakni, uz patike, čizme...


prom dresses 2017 at dressfashion.co.uk

21 коментар:

  1. Love the jackets and chokers:) Great post Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. hey, nice clothes. i like some of them. have a nice evening. :)

    ОдговориИзбриши
  3. I somehow can't love the bomber jackets, maybe I'll fall in love with the trend somewhere down the line hehe :)

    Kisses

    ОдговориИзбриши
  4. Wow! Que peças maravilhosas *.* quero todas!! =D
    Obrigada pela visita, linda!
    Ótimo dia pra você! Até mais. Beijos ;*

    http://suenefernandes.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши